Francis, mai t’oblidarem!

En la matinal de diumenge, el Municipal Josep Raich va acollir un partit força especial i emotiu, l’homenatge a Francis Barbancho, exjugador dels veterans del nostre club que va morir mentre jugava un partit a Piera al setembre de 2012. Els Molins i els Veterans de l’Espanyol van retre homenatge a una persona molt estimada als dos equips, doncs també tenia relació i jugava de tant en quant amb els pericos. De fet, el dia següent a la seva mort, a Cornellà-El Prat es va fer un minut de silenci.

A l’inici de l’enfrontament, els dos equips li van fer un regal a la familia de Francis, que molt emocionada va rebre l’auplaudiment de la gent que va anar al camp. No s’ho va perdre ningú. L’Espanyol jugava amb el seu millor cartell, amb Dani Solsona, Rafa Marañón, Torres Mestre, Serrano o Josep Samper, exjugador i coordinador del nostre club. El partit va finalitzar 2-7, pero els dos equips van donar un bon espectacle.

El president del club molinenc, Jordi Caraltó, també va jugar uns minuts i va expresar l’emotivitat de l’acte: “Li donem gràcies a l’Espanyol per visitar-nos i per enrecordar-se d’en Francis. Aquest partit s’havia de fer, era una obligació”.

Nueva imagen

Reportatge diari AS (18 de Febrer)

A continuació podem veure varies fotos, realizadas per José Polo (Viu Molins).

Foto 16-02-14 12 12 15Foto 16-02-14 13 01 454123

Anuncios

Los comentarios están cerrados.