Ajuda’ns a fer la teva fitxa federativa!

Esperant que gaudiu d’un bon estiu, ens posem en contacte amb vosaltres per explicar-vos que la propera setmana rebreu una carta on s’explicaran les novetats per a la propera temporada (horaris, logística de la primera setmana, quotes, socis…).

Una de les variacions d’aquest any és l’increment de la mutualitat pert part de la Federació Catalana de Futbol a totes les categories, notícia que van comunicar als clubs el passat 17 de juliol. També canvia la manera de fer les fitxes federatives i serà el pare qui s’hagi de donar d’alta al Portal del Federat, el nou canal que ha creat la FCF.

el collell 1

 

No obstant això i per tal de facilitar la feina, el club us pot ajudar i estalviar-vos fer els tràmits la primera setmana de setembre si ens faciliteu les següents dades enviant un correo electrònic a molinscf@gmail.com:

  • Nom i cognoms de pare o mare
  • DNI de pare o mare
  • Data de naixement de pare o mare

D’aquesta manera, podrem avançar feina. En cas que no envieu el email, a la carta que rebreu vindran adjuntat els horaris per fer els tràmits. Com ja sabeu, podeu seguir l’actualitat del club a Twitter (@molinscf), Facebook i el aquest portal.

Gràcies i bon estiu.

Atentament,

Jordi Caraltó
President, Molins de Rei CF

Anuncios

Los comentarios están cerrados.