Dos proves de foc pels amateurs

IMG_4492

Després de l’aturada de descans de la Setmana Santa, bon moment per recargar piles i per afrontar l’últim sprint de la temporada, els amateurs juguen una jornada crucial per saber les seves aspiracions a final de curs. Dos partits que poden ser, sinó decissoris, sí sintomàtics.

Les nois, líders i a nomès sis partits de pujar de categoria, juguen, sobre el paper, un dels partits més complicats que els hi queden. Dissabte a les 18:00 reben la visita de l’Atlètic Vilafranca, líder del campionat en les primeres jornades, ara a la zona mitja alta de la taula. Una victòria seria un pas més a Preferent per les noies de Carlos Tregón.

Diumenge, a les 16:30 a Olesa de Montserrat, l’amateur masculí se la juga amb un dels equips més en forma de la Tercera Catalana. Els locals s’han ficat a la lluita per l’ascens amb Torrelles i Vallirana (equips que jugaran entre ells dissabte) pero això puntuar ha de ser l’objectiu dels de Joan Garcia, que arribaran a les últimes jornades amb opciones de pujar de categoria.

Anuncios

Los comentarios están cerrados.