La presentació del club, al detall

Aquest divendres, 9 d’octubre, tindrà la lloc la presentació oficial dels equips del nostre club, que aquest any passen la trentena. L’horari de l’inici serà les 19:30, encara que una hora abans realitzarem la convocatòria dels equips amb l’objectiu de fer primer les fotografies oficials de la temporada.

A les 18:30 estan convocats als jugadors dels equips de futbol-7, des de la categoria d’Escola fins els Alevins femenins i masculins. Des d’aquell moment, el fotògraf oficial del club començarà la seva feina. A les 19:00, estan convocats els equips de futbol-11. Tots els jugadors/es han d’anar amb l’equipació oficial de jugar els partits (samarreta, pantaló, mitjetes).

A les 19:30 començarà la desfilada dels equips com l’any passat. El club insta·larà una tarima a la zona central al costat de la grada, on estaran els pares, i el periodista de la Cadena SER, Joan Barau. Un cop passin tots els equips, les autoritats llegiran el seus parlaments i també quatre jugadors del club llegirant un petit escrit. L’acte es tancarà amb un espectacle pirotècnic.

La música anirà a càrrec d’Obiso i las fotografies de GBStudio.

Al següent enllaç es pot veure una part de la presentació de l’any passat.

Focs artificis

Anuncios

Los comentarios están cerrados.