“Mama, de gran vull planificar!”

Aquest proper dimecres, 16 de desembre, a partir de las 20:15 a la Federació Obrera de Molins de Rei (Jacint  Verdaguer, 58), tindrà lloc la segonda xerrada de la iniciativa Formació en Joc, que pretèn apropar el coneixement de l’esport a l’entorno molinenc.

Després de l’estrena de la iniciativa amb Pep Marí i la psicologia de l’esport, ara és el torn per Jordi Lázaro, llicenciat en  INEF amb un Màster en Alt rendiment esportiu i expreparador físic del Club Egara d’hockey herba, qui farà una conferència sota e títol “Mama, de gran vull planificar”, on explicarà les claus de la planificació esportiva.

La xerrada està adereçada especialment a entrenadors del nostre club i de qualsevol entitat esportiva, i també estarà oberta a jugadors o pares que vulguin aprofundir sobre un aspecte esencial a l’esport.

Lázaro té un projecte personal (Smart Coaching Pills) on ofereix “càpsules d’aprenentatge innovadores en format breu, dirigides al desenvolupament competencial dels entrenadors en funcions com planificació de l’entrenament, disseny d’exercicis, aplicació del treball de força o resistència integrat en el joc així com la reflexió i millora constant d’allò planificat. Les càpsules ofereixen un espai als entrenadors on adquirir noves eines aplicables a l’entrenament. La bibliografia i mètodes més actuals junt a les necessitats i realitat del club formen l’ànima d’aquestes experiències d’aprenentatge”.

sm

 

 

Anuncios

Los comentarios están cerrados.