Protegir al menor, feina de tots

Amb l’entrada en vigor de la reforma de l’article 13.5 de la Llei Orgànica de protecció jurídica del menor, totes aquelles persones que exerceixen una professió o activitat que impliqui contacte habitual amb menors d’edat, han d’acreditar no haver estat condemnades per delicte contra la llibertat i indemnitat sexual.

És per això que informem a les famílies que el nostre club està en vies d’iniciar el procès perquè totes aquelles persones que formen el club (entrenadores, directius, coordinadors, personal de manteniment…) obtinguin aquest certificat abans que finalitizi la present temporada i ja sigui obligatori per a la propera. Un protocol que determina el Gover estatal.

Us recordem també que la protecció dels menors és una responsabilitat social on, obviament, també entren als pares. Una de las advertencies que fem des del club com a agent socialitzador que som és els riscos d’internet i les xarxes socials. Per això, des del club us recordem el bon ús i el control que es recomana. Intentarem, durant la temporada, fer una xerrada en la nostra iniciativa Formació en Joc sobre aquest tema. Us deixem sota dos articles que reflexionen i que donen estadístiques sobre aquesta problemàtica.

Protecció Online. 

El Mundo.

_GBL3286

Anuncios

Los comentarios están cerrados.