L’ascens del Femení, notícia de 2015 a la vila

Dijous per la tarda els companys de Viu Molins de Rei van presentar el seu Anuari de l’any 2015, que recull els millors moments de la vila en tots els àmbits: política, societat, economia, cultura i esport. En un acte mol enriquidor, el nostre club va ser protagonista de la secció d’Esports. L’ascens de l’Amateur Femení a Preferent va ser la notícia més destacada per aquest mitjà de l’any 2015 a Molins de Rei, un fet que reforça la feina de la nostra entitat.

El nostre president, Jordi Caraltó, va explicar els inicis del futbol femení al club, els canvis que s’han plantejat des de fa molts anys i el creixement dels últims temps, traduit en dos ascensos en els últims tres anys.

La notícia més vista de l’any al portal també va ser protagonitzada i difossa pel nostre club. Va ser l’agressió al nostre segon entrenador del Cadet la temporada passada, que va servir per denunciar el comportament d’algunes persones al camp de futbol i per engegar per part de la FCF noves polítiques en contra de la violència.

Des del club us recomenem que compreu per nomès cinc euros aquest Anuari que pot ésser una bona eina per conèixer amb més profunditat com va ser el 2015 a la vila. Ho podeu adquirir a la Fira de la Candelera o a qualsevol de les llibreries de Molins de Rei.

Anuncios

Los comentarios están cerrados.