El Molins no tanca portes al futbol

cartel F7_molinsFidels amb el compromís del club socialment, com s’ha demostrat al llarg d’aquests anys, aquest cap de setmana (20-21 de febrer) la Lliga Nacional de Futbol-7 FEDPC (Federació Espanyola de Parálisi Cerebral) començarà a disputar-se al Municipal Josep Raich. Dissabte la jornada es celebrarà de 15:30 a 19:00 mentre que diumenge será de 10:00 a 13:30.

Per tercera temporada consecutiva la competció presentarà el format de lliga amb sis equips. S’han inscrit per disputar-la la Selecció Extremenya de Futbol Inclusiu -vigent campió-, l’equip de futbol de la FMDPC, de Madrid -sotscampió-, el Disport (Barcelona) amb els seus dos equips, i les novetats d’un tercer equip català, el Racing Futsal Vilassar, juntament amb la irrupció de l’Hèrcules Paralímpic, que substitueix al Raig Iberut com a equip de la Comunitat Valenciana.

Des del nostre club us convidem a que passeu pel Municipal a gaudir d’una jornada plena de futbol i integración, doncs l’esport no té límits i tothom s’ha de sentir partícep.

Web de la Federació.

Anuncios

Los comentarios están cerrados.