El futbol i la integració guanyen el partit

El futbol no té barreres, ni físiques ni psíquiques, i així ho han comprovat totes aquelles persones que han passat aquest cap de setmana pel Municipal Josep Raich per veure l’inici de la Lliga Nacional de Futbol de Paràlisi Cerebral, que ha reunit al nostre camp als sis equips que lluiten per la victoria (Selecció Extremenya de Futbol Inclusiu -vigent campió-, l’equip de futbol de la FMDPC, de Madrid -sotscampió-, el Disport (Barcelona) amb els seus dos equips, Racing Futsal Vilassar i l’Hèrcules Paralímpic).

Han estat dos dies apassionants, on els jugadors han demostrar capacitat de superació i molta qüalitat. El torneig ha estat un aconteixement dintre del futbol-7 paralímpic, modalitat que competirà als Jocs de Río de Janeiro, encara que en aquesta edició l’equip estatal no ha aconseguit la classificació. Presents hi eren el seleccionador espanyol, Jorge Peleteiro, i tot el cercle que segueix aquest esport i recolça el seu creixement.

Des del Molins ens em obert a Disport per establir llaços d’aquí endevant i seguir recolçant el futbol en la nostra vila, una idea que reforça també el projecte esportiu-social del club. Paquita Linares, delegada de la Federació Catalana de Futbol, ha estat presidint el torneig juntament amb el nostre president, Jordi Caraltó.

image

 

Anuncios

Los comentarios están cerrados.