Proposa el teu projecte a la vila

L’Ajuntament de Molins de Rei, mitjançant el nostre altaveu, us vol informar del Pla d’Actuació Municipal i la possibilitat que sigui la pròpia ciutadania qui propossi els projectes per l’exercici legislatiu de 2015 a 2019. Així es pot sol·licitar a la web del consistori (a sota us adjuntem els enllaços) gràcies al projecte del Departament de Participació Ciutadana, que es denifeix així: “Per primera vegada, els veïns i les veïnes de Molins de Rei poden incidir directament en una part de les inversions municipals que es destinaran als barris”.

L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania una partida global de 250.000 euros (un 10% del total de les inversions). Les Associacions de Veïns i l’Ajuntament de Molins de Rei fan una proposta d’inversió a cada un dels barris, i cada persona que decideixi participar pot fer fins un total de tres propostes  d’inversió pel seu barri o per qualsevol altra zona de la vila. Un cop recollides totes les propostes fetes per la ciutadania, les Assocacions de Veïns i l’Ajuntament, totes les persones majors de 12 anys empadronades a la vila i que s’hagin inscrit poden votar una proposta corresponent al seu barri. Les propostes ciutadanes escollides, per rigorós ordre de preferència en la votació, seran les que s’executaran, només seran excloses les propostes que per motius tècnics, econòmics o legals no es puguin executar”, explica la web del consistori.

Com a entitat del poble, que aglutina un nombre elevat de veïns, us fem ressò d’aquesta iniciativa innovadora que puc ajudar a millorar la vida al poble. Teniu temps fins el proper dilluns 29 de febrer per enviar les vostres propostes. A sota, us adjuntem els enllaços.

Podeu fer la vostra proposta aquí.

Pla d’actuació Municipal

Pressupostos participatius per barris

 

 

Anuncios

Los comentarios están cerrados.