Saikami i Tanaka, del Japó a Molins

IMG_0877

Nodoka Saikami i Miki Tanaka.

El Molins de Rei CF gaudeix des de fa tres setmanes de la presència de dues noies japoneses, estudiants i futbolistes, que estan aprenent castellà, coneixent un altres tipus de futbol i milloran els seus coneixements sobre aquest esport a Barcelona. Nodoka Saikami i Miki Tanaka s’entrenan amb el nostre Amateur i Juvenil femení.

Ja s’atraveixen amb el “hola” i el “gràcies”, però la dificultat de l’idioma no desvirtua l’experiència que estan visquent a casa nostra. Ambdués pertanyen a la Universitat Hachinohe Gakuin, i practiquen futbol també mentre estudien. Amb un estil d’ensenyament molt americà, l’esport i la universitat estan molt lligats.

No és el primer contacte entre el nostre club i el Japó. Al primer equip masculí juga Taka, que va arribar l’any passat mitjançant l’agència de representació Amanecer, de la que forma part Masato, que aquest any es jugador dels veterans del Molins de Rei.

El club s’obre al món, i des de fa dos anys també s’encarrega d’organitzar stages a grups americans que venen a Barcelona a conèixer la ciutat i millor els seus coneixements futbolístics, gràcies a la bona relació que hi ha amb la Donosti Cup.

 

Anuncios

Los comentarios están cerrados.