El Riverview australià visita el Josep Raich

molins australia

L’equip australià del Riverview ha jugat aquest diumenge un partit amistòs amb el nostre Cadet C, una experiència enriquidora pels nostres jugadors i pels visitants, que porten unes setmanes a Barcelona coneixent la ciutat i aprenent la pràctica d’aquest esport.

L’entrenador del nostre equip, Raúl Pardo, ens explica que “s’ha viscut un bon partit de futbol amb bones accions i esportivitat, com no podria ser d’una altra manera”. L’equip cadet ha comptat també amb el reforç d’alguns jugadors de la base. “Han participat alguns jugadors de l’Infantil que debutaven a la categoria i han gaudit de l’experiència de mesurar les seves forces amb jugadors de l’altre punta del món i d’una altra cultura  diferent d’entendre i jugar al futbol. En acabar el matx fotografia pel record entre jugadors i entrenadors dels dos equips”, explica el tècnic.

Com ja sabeu, durant l’any hi ha molts equips estrangers que visiten les nostres instalacions del Josep Raich per fer entrenaments o partits, i també se’ls hi queda el nom de Molins de Rei gravat quan tornin als seus païssos.

Anuncios

Los comentarios están cerrados.