El Campus d’estiu escalfa motors

38ae35717b6a51a21d5127c93becd8e3

El Molins de Rei CF anuncia que, per novè any consecutiu, organitzarà aquest estiu el Campus per a tots els nens i nenes del club, de la vila i dels voltants. En aquests moments, l’Àrea Esportiva està confeccionant el dossier informatiu i tancant els últims aspectes perquè podeu gaudir un any més d’una activitat que representa una oferta segura al temps vacacional. En aquesta edició hi haurà sorpreses.

De moment, que podem avançar que hi haurà dos horaris, de 9:00 a 13:00 i de 9:00 a 15:00, amb una opció de servei d’acollida a les 8:00. Els preus seran de 90 euros pel primer torn i 120 pel segon la setmana. En aquest torn, entrarà el dinar a Cal Mingo.

El Campus garanteix que tots els monitors tinguin una titulación i garanteix hores de tecnificació i també lúdiques. A partir del mes de maig, el club publicarà tots els detalls sobre aquesta activitat que cada estiu reuneix a molts nens i nenes. Guardeu-vos l’estiu per seguir practicant futbol, l’esport que més li agrada als vostres fills i filles.

 

Anuncios

Los comentarios están cerrados.