Joan Gosa, l’adéu d’un jugador inoblidable

f209d0549b44b3d6ffc76c1c8269d541

El Molins de Rei i el Pallejà han estat els dos clubs de la seva vida, i que millor decorat que abans de que es disputés aquest partit al Municipal Josep Raich per retre homenatge a Joan Gosa, a qui una lesión ha precipitat la seva retirada després de ser format al Pallejà i desenvolupar la seva carrera al primer equip del Molins, on portava més d’una década defensant els nostre colors.

Estimat a les dues voreres del Llobregat, Gosa esdevé un jugador inoblidable, referent al vestuari i exemple de company i del que representa l’esport amateur. Tothom ha volgut sumar-s’hi a l’homenatge. Els presidents dels dos clubes li han regalat una samarreta signada pels jugadors, i els seus companys també han volgut felicitar a un jugador il·lusionat i emocionat pel tribut.

Amb els aplaudiments de tota la gent desplaçada al Josep Raich, Gosa ha explicat al seu twitter els seus sentiments. “Moltes gràcies per aquests anys. Mai oblidaré la família del Molins com tampoc he oblidat la del Pallejà. Fins un altre”.

Anuncios

Los comentarios están cerrados.