Anunci de quotes pel curs 2016-17

La Junta Directiva del Molins de Rei CF porta setmanes planificant la propera temporada tan a nivell esportiu, social com econòmic, per tal de poder encarar el proper curs amb més garanties i poder mantindre i millorar el servei a tots els nostre jugadors/es. Un dels aspectes que volem comunicar amb la major claredat possible és el de les quotes, que com cada any pateixen novetats degut als canvis i les actual·litzacions de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i a la respectiva pujada de les llicències federatives. 

Hi ha dues novetats de cara el nou curs. La primera d’elles és la baixada de la quota que se li paga al club, que aquesta temporada era de 470 euros/any el futbol base i 430 euros/any el juvenil. La temporada 16-17, la quota del futbol base serà de 430 euros (repartida en 100 euros al juny, 140 a l’octubre, 140 al desembre i 50 al març) i la quota del juvenil serà de 350 euros (repartida en 100 euros al juny, 100 a l’octubre, 100 al desembre i 50 al març). Aquesta rebaixa es degut a la segona variació: el pagament de les llicències.

A partir del setembre, haurà de ser cada jugador/a qui es pagui la fitxa i la quota del portal del federat, tal i com recomana la FCF, doncs cada jugador/a tindrà el seu usuari i contrasenya amb la que podrà participar en sorteigs o aprofitar-se dels descomptes federatius. El cost de les llicèncias i del portal del federat oscil·la entre els 55 i els 110 euros en funció de les categories: a més edat, més cost, per això el club ha rebaixat més la quota dels juvenils, doncs el cost de la fitxa federativa es més elevat. El club farà un tutorial a finals d’agost perquè tothom pugui entendre un procès de pagament que es força senzill. 

El club estima que cada jugador, comptant la quota que li paga al club i la seva llicència, pagarà una mitjana d’entre 1,5 i 4,5 euros més al mes del que està pagant aquesta temporada. Amb aquesta mesura i la normalització dels entrenadors la temporada passada, en contracte de voluntariat i Seguretat Social, que va suposar un aument de la despessa, l’entitat ja està totalmente actual·litzada després de tres anys on el món de l’esport amateur i de base ha estat sotmés a una sèrie de greuges que han patit principalment les entitats i els seus usuaris. 

Com fem cada temporada, la propera setmana (segona setmana de juny), el club passarà la primera remesa a tots aquells jugadors/es que ja han confirmat la seva continuitat. El club manté el porcentatge de descomptes especials a totes aquelles famílies amb més d’un jugador. Per veure el quadre de quotes podeu fer click aquí sota:

quotes temporada 2016-17

Anuncios

Los comentarios están cerrados.