El Molins, a l’asamblea de la FCF

El Molins de Rei Club de Futbol, representant pel president, Jordi Caraltó, va estar present a l’asamblea de la Federació Catalana de Futbol (FCF) el dissabte passat a Santa Margarida de Montbui, una jornada que va servir per conèixer les novetats del proper curs i per fer relacions amb altres entitats esportives.

Andreu Subies, president de la FCF, va expressar la seva voluntat de continuar al càrrec un mandat més i va reforçar algunes idees que s’aplicaran l’any vinent al nostre club. “El Portal del Federat és una eina de futur. Els clubs no han s’assumir les pòlisses. És una responsabilitat personal”, va pronunciar. Us recordem que per a la propera temporada cada jugador haurà de gestionar la seva llicència. Teniu tota la informació a l’apartat Quotes 16-17 i al setembre el club farà un tutorial al respecte.

Caraltó va aprofitar la trobada per preguntar sobre l’ascens del nostre Amateur femení a Segona Nacional, després de finalitzar en tercera posició al Grup de Preferent. Els responsables de la FCF van comentar que la Real Federación Española de Futbol haurà de decidir la propera setmana al respecte, i que també hi ha un altre club de Balears que vol la plaça. 

Los comentarios están cerrados.