Donosti Cup, final de la primera fase

Després dels primers tres dies de competició, els notres sis equips que gaudeixen de la Donosti Cup ja han finalizat la primera fase amb tots els sabors possibles. Totes les categories han guanyat al menys un dels tres partits jugats, i dos equips s’han classificat per la fase Champions League i els altres quatre començaran el seu camí a la fase de consolació.

El benjamí (B10) acaba la primera fase amb quatre punts després d’empatar l’últim partit davant d’un equip nigerià, en un partit vibrant. Han finalitzat tercers de grup i demà jugaran a les 10.00 els vuitens de final de la categoria. Mateixa sort ha tingut el B12, que ha perdut 7 a 1 amb el líder del grup i passa a la fase de consolació en tercera posició. El camp César Benito serà l’escenari del partit, també a les 12.00. I, a la mateixa hora, les noies es jugaran amb la Fontsanta passar a la següent ronda de la competició, després d’empatar aquesta tarda en un polèmic partit amb el Rayo Vallecano (1-1).

La fase final comptarà amb dos equips molinencs. L’Infantil se les veurà con l’Alfaz del Pí (Benidorm), un equip que guarda una curiositat amb la nostra entitat, doncs els anys 2001 i 2006 el viatge de final de temporada del club es va fer en aquesta localitat. I també tindran un partit emocionant els nois d’Oleguer Pujol, que passen com a segons de grup. Jugaran contra Jaktintza Ikastola, un equip de la ciutat vasca.

 

Anuncios

Los comentarios están cerrados.