“El meu fill m’ha dit que vol tornar”

Dissabte a les 22:22 l’autocar de la companyia Molist, conduït pel xófer Lucas, feia la seva entrada al Passeig del Terraplé. Una riera de pares esperaven amb ganes de tornar a veure als seus fills després de set dies d’aventura a Donosti. Després de les abraçades, els petons i d’explicar algunes anècdotes del viatge, els nens ho tenian clar. “El meu fill m’ha dit que l’any que ve vol tornar”, deien els pares al personal del club que ha acompanyat a l’expedició aquesta setmana.

imageDurant aquests dies, els nens i nenes han pogut conviure amb els seus companys, han conegut altres jugadors del club i han competit amb equips d’arreu del món, com Estats Units, Nigèria, França o Argentina. A més, han conegut una ciutat tan atractiva com Sant Sebastià i els seus voltants, han viscut amb emoció la presentació a un estadi tan emblemàtic com Anoeta.

image   image   image

A nivell esportiu, els equips del club van recòrrer un camí més llarg que anteriors ediciones. Al marge del triomf del G12 en la fase de consolació, que va aconseguir per segon any seguit una copa pel nostre club, el B11 va ésser l’equip que va arribar més lluny: es va quedar a les semifinals de la fase Champions League. El B-14 va aconseguir classificarse per primera vegada a la fase també de Champions, però no van aconseguir passar la següent ronda. Pel que fa als equips que van classificarse per a la fase de consolació, i al marge del G-12, el B-10 va caure a primera ronda, el G-16 va guanyar a la Fontsanta als setzens però els penals els van eliminar a quarts. El B-12 va estar a punt de ficar-se a la final, però de nou els penals es van creuar al seu camí.

image  image

Per primer cop, el Molins de Rei CF va superar la barrera dels 55 jugadors inscrits i quatre equips en competició, i amb 75 jugadors i sis equips surt reforçada l’aposta per aquest viatge, que ja arriba a les set edicions amb participació molinenca de forma seguida. Donem les gràcies a tots els pares per la confiança. Des del club volem la propera temporada superar-nos! Ens atrevim a tornar.

image  image

Anuncios

Los comentarios están cerrados.