La presentació i el record d’en Martí

 

El passat divendres, el Molins de Rei CF va celebrar la seva presentació oficial. Un esdeveniment diferent al d’altres anys, més breu pero intens, emotiu pel record del Martí Bollo, jugador del nostre Juvenil B que ens va deixar el passat 15 de setembre. En total, van desfilar els 29 equips que conformen l’entitat, des de l’Escola fins als Veterans, incloent els quatre femenins i Disport, equip de nois amb parálisi cerebral que a partir d’ara competiran amb els colors del nostre club.

A partir de les 17:30, els més petits van poder gaudir d’uns inflables per fer més festiva la jornada. A les 19:30 va començar la desfilada per la part central del camp, enfocats en una grada plena de familiars i coneguts, que podien fotografiar el moment. L´últim equip en desfilar va ser el Juvenil B. Joan Server va llegir unes paraules emotives en record del seu amic Martí, que van fer plorar a moltes de les persones presents al camp.

Conduit pel nostre tradicional speaker, el periodista de Mediapro Joan Barau, el nostre president, Jordi Caraltó, i el regidor d’Esports, Xavi Paz, van tancar l’acte. Una presentació pel record. 

Anuncios

Los comentarios están cerrados.