Manolo Acuñas, l’adéu d’un històric

manolo-acunas

Aquest divendres 13 de gener de 2017 ens ha deixat Manolo Acuñas, a prop d’arribar als 90 anys, un històric de la nostre entitat, doncs des de finals dels anys 50 fins l’any 2008 va ser una persona imprescindible per a la supervivència del club fent diverses tasques, des de portar temes de gestió amb l’ajuntament, fins a ser l’encarregat de la roba, del material, portar el bar i cercar patrocinadors… Aquest dissabte estarà al Tanatori de Molins i l’enterrament serà diumenge.

Manolo es va convertir en el testimoni de l’evolució del futbol a la vila i a la nostra entitat, i gràcies a ell el club va sobreviure en moments de decadència sobre tot als 50 i 60, com s’encarregava de recordar en qualsevol de les seves anècdotes. Manolo era una persona coneguda i reconeguda al poble, i l’any 2011, com a mostra de gratitut, el Molins de Rei CF li va fer un homenatge a la presentació, se li va entregar una placa en reconeixement a la seva feina i es va posar el seu nom (Gimnàs Manolo Acuña) al magatzem on es guarden les pilotes, la roba i les màquines de gimnàs. Un espai on en Manolo va passar mitja vida. Possiblement, l’home més important del nostre club.

Anuncios

2 Respuestas a “Manolo Acuñas, l’adéu d’un històric

  1. gracias de par del famila de manolo el futbol va se i seguirá sen una casa per ell una abraçada

    Me gusta

  2. Lamento mucho esta noticia, fueron muchos los momentos a tu lado fuiste “genio y figura” este fin de semana estaba fuera y no pude darte tu último adios…
    Gracias por todo Manolo estés donde estés, un abrazo muy fuerte a toda su familia y la “familia” del Molins de Rei, C.F.
    (Xavi Baches).

    Me gusta