Dimecres i dijous repartim els àlbums

La propera setmana el club començarà el repartiment d’àlbums, que serà de forma personalitzada, gratuita i amb el regal d’un sobre amb els primers nou cromos. Al mateix moment, començarà la venda de sobres al camp de futbol i els nostres establiments col·laboradors, que trobareu a l’última pàgina de l’àlbum i els cartells que penjarà l’entitat.

Dimecres, dia 15 de febrer, de 18:30 a 20:30 es farà l’entrega dels àlbums als alevins, infantils, cadets i juvenil b. Dijous, dia 16, al mateix horari, tindrà lloc el repartiment a Escola, Prebenjamins, Benjamins, Femenins, Juvenil A i Amateur B. Intenteu ajustar-vos als dies i horaris corresponents a les vostres categories. Si algú té qualsevol dubte, també li aclarirem en aquestes jornades, on trobareu un àlbum complet.

Cromogal, l’empresa creadora de l’àlbum, garantitza que amb uns 60 sobres aproximadament més els canvis de cromos corresponents es pot completar l’àlbum, que té 573 cromos. Cromogal també premiarà als jugadors que completin tot l’àlbum. El premis són els següents:

  1. Els 10 primers que acabin l’àlbum abans del 30 d’abril tindran un regal d’un pack de posters del seu cromo.
  2. Els altres premis seran per sorteig, i per això s’ha de completar l’àlbum també abans del 30 d’abril. Els premis són un Smartphone Lliure, una samarreta de Primera Divisió, guants, botes, portabotes i dos pilotes.

Des del club us animem a gaudir d’aquesta oportunitat, doncs mai abans el nostre club havia fet un àlbum de cromos, un rècord per a tota la vida.

 

Anuncios

Los comentarios están cerrados.