Donosti, en marxa. ¿Vols saber més?

El passat 31 de març es van tancar les inscripcions del VIII Vitage a Donosti Cup que organitza el Molins de Rei CF. Una vegada més, volem agraïr la confiança a totes las famílies que s’han inscrit, doncs tornem a estar en números prop de record que es va aconseguir la temporada passada de 73 jugadors/es. Aquest any viatjarem 63 jugadors que formaran sis equips (B-10, B-11, B-12, B-12, G-14 I G-18).

Encara hi ha places obertes al G-14 i, fins i tot, podríem tindre alguna lliure a les altres categories, encara que no es pot demorar més de la propera setmana. Si algú es vol apuntar, haurà de dirigirse directament a l’oficina del club perquè analitzem la disponibilitat que hi ha en aquesta franja d’edat.

Logística del viatge

El club ja pot donar alguns detalls del viatge. El col·legi on estarem allotjats estarà a la zona universitaria de la ciutat. Podeu visitar-lo en aquest enllaç.

El club també està intentan anar amb dos autocars per tal què els transport allà sigui el més cómode possible i poden planificar millor els horaris.

file-5-2.jpeg

Talonaris

Els jugadors/es que vulguin un talonari per vendre i poder pagar-se una part del viatge el podrà passar a recollir per l’oficina del club la setmana del 18 d’abril. Aquesta vegada els talonaris els gestiona l’organització. Cada talonari tindrà 50 paperetes a dos euros cadascuna, per tant el benefici és de 100 euros. En princip, s’entregarà un talonari per nen/nena.

Us recordem també que abans del 10 de maig heu de fer el pagament de la totalitat del viatge sense més demores, doncs l’organització ens prega puntualitat sempre. Podeu consultar tota aquesta informació al següent enllaç.

Anuncios

Los comentarios están cerrados.