Preparats per la gran final a Sant Andreu

mol

El primer equip del Molins de Rei va realitzar aquest dijous l’últim entrenament abans de jugar la gran final de la temporada a Sant Andreu de la Barca (dissabte, 18:00), un partit entre els dos primers classificats que decidirà qui es el campió (ascens directe) i qui queda segon (promoció d’ascens). Als molinencs surten guanyant si aconsegueixen sumar. Nomès la derrota els faria finalitzar segons. El bon ambient va ser la tónica a l’últim entrenament.

El partit tindrà un carácter especial i es viure com si fos de promoció degut a la seva trascendència. Els Mossos d’Esquadra estaran presents al Municipal Can Salvi i la grada es dividirà en dues zones. La primera de ella, pel Sant Andreu de la Barca, i la segona pel nostre grup. És per això que demanem als nostres seguidors que arribin amb antel·lació a Sant Andreu de la Barca (17:15-17:30) per tal de poder organitzar-nos.

Al mateix temps, demanem que el comportament sigui el millor independentment del resultat, doncs aquest partit es per “gaudir-ho tots”, com explica l’entrenador Santi Fernández, qui també fa una crida a l’afició. “Ens agradaria que el seu suport sigui el màxim, però sempre amb el màxim de respecte. Els dos equips em fet una gran temporada i es un partit per gaudir del futbol i per donar exemple”.

Anuncios

Los comentarios están cerrados.