Un acord de qualitat amb FootballAim

El Molins de Rei CF i FootbaillAim signen un acord de col·laboració per a la propera temporada, un pas endavant de la nostra entitat per millorar l’aprenentatge dels nens i nenes del club. FootballAim és una plataforma líder de la gestió esportiva on el seu objectiu és canviar la manera d’entrenar i ensenyar als jugadors de la propera generació, així com ajudar als clubs a treballar d’una forma més col·laborativa i a distància.

FootballAim es tracta d’un software per a què entrenadors puguin dissenyar i planificar les sessions d’entrenament i portar també les estadístiques dels seus jugadors, tot això d’una manera fácil, rápida i moderna. El nostre club començarà aplicant aquesta novedosa tecnologia a tot el futbol-7 amb l’objectiu que, durant la temporada, es pugui també implementar a altres categories del futbol-11. Una eina per millorar el model d’entrenament.

FootballAim s’està consolidant com el software referència, i ja l’utilitzen equips professionals com l’Espanyol o L’Hospitalet, així com algunes seleccions internacionals. Amb aquest acord, el nostre club aposta decididament per aplicar les noves tecnologies a l’entrenament.

IMG-20170607-WA0042

Anuncios

Los comentarios están cerrados.