David, primer fitxatge: més gols per l’Amateur al repte de Segona Catalana

IMG_5827

Després d’aconseguir l’ascens a Segona Catalana, i encara jugant la ronda de quarts de final de la Copa Catalunya (diumenge, 20:00 al Josep Raich amb el Begues), el primer equip del Molins de Rei CF ja comença a prendre decisions per a la propera temporada. David Romero Sanchón, de 25 anys, és el primer fitxatge per aquesta nova etapa.

David ‘El Niño’, doncs així l’anomenaven a la Peña Unión Málaga, el seu equip de sempre, juga de devanter o mitjapunta, i destaca per la seva qüalitat i capacitat golejadora. Aquest curs ha estat el tercer màxim golejador del Grup 8 de Tercera amb més de 30 gols. Esquerrà, es mostra content d’iniciar una nova etapa. “Jugar al Molins és un nou repte per a mí. Deixo casa meva després de sis anys amb l’objectiu de seguir creixent. El projecte que em van oferir em va agradar. El Molins és un equip que li agrada jugar i que s’adapta bé al meu estil de joc”, explica.

El jugador de Sant Boi ja té experiència a Segona Catalana, on ha jugat dos temporades, marcant 15 i 14 gols respectivament. “Es una categoria que m’agrada molt, ja que es comencen a veure als equips jugar. Espero poder aportar molt al equip per estar el més amunt possible i poder gaudir dels companys”, comenta.

L’equip de Santi Fernández vol fer únicament alguns retocs a una plantilla ja de garanties per consolidar-se a la sempre difícil Segona Catalana.

Anuncios

Los comentarios están cerrados.