Adri Grau i Mario tornen a casa

IMG_5957

El primer equip del Molins de Rei CF, que la propera temporada jugará a Segona Catalana, tanca pràcticament la plantilla amb les incorporacions de dos jugadors que tornen al nostre club després d’uns anys jugant a altres equips del Baix Llobregat. Dos jugadors de 23 anys, de molta qüalitat, que completen l’equip de Santi Fernández.

Adrià Grau va jugar tres temporades al nostre club, de cadet fins a primer any de juvenil. Després, va jugar a Santoboià i Gavà fins completar la seva etapa juvenil, per després donar el salt a Rubí, Montañesa o Martinenc, alternant la Tercera Divisió amb la Primera Catalana. Ara, el nostre club s’aprofitarà de la seva esquerra i de la seva experiència. Grau pot actuar a totes les posicions de la banda esquerra i al mig del camp.

Mario Ramos va estar una temporada al nostre club, en edat de juvenil, on va ser un dels jugadors més destacats. Jugador polivalent, que pot actuar de central, lateral i migcentre, serà un complement ideal per a la plantilla. Aquesta última temporada ha jugat al Sant Andreu de la Barca, sent titular amb Monje (també fitxatge) al centre de la defensa tot l’any.

Anuncios

Los comentarios están cerrados.