Comença la formació amb FootballAim

Durant la tarda del passat dimarts, els entrenadors i entrenadores del nostre club han rebut la formació de FootballAim, el software que serà la principal eina que ajudarà a implementar un nou i modern model d’aprenentatge per a tots els nostres jugadors i jugadores.

Amb aquesta plataforma, s’inicia un treball col•laboratiu entre els diferents entrenadors on l’objectiu principal és la unificació del procés d’aprenentatge dels nois i noies. A través de les diferents eines com la generació d’una biblioteca virtual de tasques, sessions d’aprenentatge, control dels diferents continguts a ensenyar així com el seguiment exhastiu de l’aprenentatge entre moltes d’altres, els entrenadors i entrenadores han rebut la formació i han pogut experimentar les diverses possibilitats que el software ofereix de cara a l’altre principal objectiu: ensenyar a interpretar el joc i a decidir al jugador.

D’aquesta manera, els nostres entrenadors i entrenadores han començat una formació que seguirà al llarg de la temporada amb l’asistència a diferents conferències que també formen part del programa FootballAim, una clara aposta del club per seguir millorant la qualitat dels entrenaments.

IMG_20170628_204357_066

Anuncios

Los comentarios están cerrados.