Sayōnara Tomodachi

見ぬが花  / Minu ga hana, és un proverbi japonés que ve a dir “no és el que s’esperava” o “la realitat no pot competir amb la imaginació”. No sabem exactament quina connotació té aquest proverbi al Japó, però se’ns dubte aquí el farem servir en clau més que positiva per parlar del nostre amic Taka i la seva història amb nosaltres.

Quan en Yoshizumi Takashi, conegut per tots com a Taka, va arribar al club provinent del Japó, ni ell ni totes les persones que han tingut el plaer de compartir moments amb ell, es podien imaginar que tres anys després seria un membre més de la família molinenca i ens deixaria a tots i totes una emprenta tan forta. En Taka va arribar a Catalunya amb l’objectiu de formar-se com a entrenador de futbol i aprendre castellà i marxa tenint una segona casa a Molins de Rei.

Lateral lluitador i tenaç, ha estat membre de la plantilla de l’Amateur Masculí durant tres temporades i un dels artífecs de l’anhelat ascens de categoria, també ha sigut entrenador dels joves jugadors del club als que ha pogut transmetre tots els seus valors i per sobre de tot ha estat un gran amic.

Destaquen d’ell la seva generositat i disciplina i sens dubte ens deixa a tots i totes un exemple d’integració i intercanvi cultural del què en podem aprendre moltes coses. En Taka torna cap al Japó i s’endú cap al pais del sol naixent un bon grapat d’amics i amigues i milers d’experiències que mai oblidarà.

Des del Molins de Rei Club de Futbol et volem desitjar molta sort en aquesta nova etapa i et volem donar les gràcies per tot el que ens has donat i ensenyat. Sens dubte la realitat no pot competir amb la imaginació, ja que era molt difícil imaginar que aquell noi tímid i respectuós que no entenia res del que se li deia, ens deixaria un record inborrable.

Saōyanra Tomodachi, et trobarem a faltar!!!

 

Anuncios

Los comentarios están cerrados.