A punt per la Donosti Cup

Un any més el futbol base del club es prepara per participar de la Donosti Cup, el torneig d’estiu que durant les darreras temporades està servint de cloenda del curs. Enguany aquesta competició es celebra del 2 al 8 de Juliol i el Molins de Rei CF hi serà representat per sis equips tant masculins com femenins.

La Donosti Cup es converteix cada temporada en una experiència inolvidable per tothom que hi pren part, el futbol, la convivència i les excelències del País Vasc, fan d’aquest torneig la millor manera de començar l’estiu.

Els joves jugadors i jugadores i els seus respectius entrenadors i entrenadores, surten demà diumnege 2 de juliol a les 8:00 del matí des de el Josep Raich i tornen el dissabte la tarda.

Per tal de preparar-se per representar el club en aquesta prestigiosa competició i començar a fer pinya, alguns dels equips han jugat aquest cap de setmana partits amistosos contra el Kaptiva Sports Academy amb els següents resultats:

B12-B 3-1 Kaptiva, B12-A 7-0 Kaptiva, B11 1-6 Kaptiva, B10 6-3 Kaptiva.

Podeu trobar més informació sobre tots els partits que jugaran els nostres jugadores i jugadores a la web del club i a les nostres xarxes socials  i a la web del torneig.

https://cfmolinsderei.wordpress.com/donosti-cup

http://www.donosticup.com

Molta sort i a gaudir molt de la Donosti Cup!

 

 

IMG-20170630-WA0025IMG-20170630-WA0026IMG-20170630-WA0024

Anuncios

Los comentarios están cerrados.