L’Escola de porters Femporters, nous entrenaments de tecnificació pels nostres porters

El Molins de Rei C.F. i l’Escola de porters Femporters signen un acord per a la gestió dels entrenaments de porters de la temporada vinent, una de les altres novetats que el club introdueix al futbol base amb l’objectiu de seguir millorant la qualitat dels entrenaments. Femporters es tracta d’una escola de tecnificació i formació de porters de futbol creada a Lleida, on ja és un referent en la gestió dels entrenaments de porters de diverses escoles. L’escola treballa tant des d’una línia esportiva com pedagògica, oferint així una doble línia de treball que suposa un valor afegit fonamental que els diferencia de la resta. Així, la metodologia de Femporters es basa en un nou model que contempla no només al porter, sinó també al seu entorn: l’eix central de Femporters és la preparació dels porters, la qual segueix diferents blocs d’aprenentatge formats per continguts i objectius en un procés d’avaluació contínua, però alhora, compta també amb pares, entrenadors i directius del club, a qui ofereix al llarg de la temporada diferents sessions de formació i tallers per tal d’involucrar i facilitar la gestió de l’entorn dels nostres porters.

A més dels entrenaments específics de tecnificació, Femporters durà a terme altres serveis al club, com ara una sessió de formació i presentació als pares, una sessió de formació als nostres entrenadors, un Campus de Tecnificació de Porters a partir de l’estiu vinent o la creació de l’Escola Baix Llobregat-Femporters, serveis dels quals tenen ja una gran experiència i dels que s’anirà detallant tota la informació en els propers dies.

D’aquesta manera, després de la introducció del software FootballAim i un nou model d’aprenentatge metodològic, Femporters suposa una altra clara novetat en aquesta línia que es converteix en una aposta segura per la millora dels entrenaments i la formació dels nostres porters de cara a la nova temporada que aquest mateix més iniciem.

Captura

Los comentarios están cerrados.