Reunió de presentació de FEMPORTERS: Les famílies també jugueu!

REUNIÓ PRESENTACIÓ FEMPORTERS
Dia: Divendres 8 de setembre
Hora: 18:30
Lloc: Sala d’actes del Poliesportiu municipal de Molins de Rei
femporters
El proper divendres 8 de setembre, a les 18.30 hores a la sala d’actes del Poliesportiu Municipal de Molins, convoquem a tots els pares i mares de porters/es a la reunió de presentació de l’escola FemPorters, on el seu director ens explicarà com funcionarà la tecnificació dels nostres jugadors/es durant aquesta temporada.
Seguint la innovadora línia metodològica de Femporters, la reunió anirà dirigida tant a la presentació del model de treball amb els porters/es com als propis pares i mares: per una banda, s’explicarà qui són, què fan i com treballa una escola que introdueix diverses novetats en la formació dels nostres porters, com ara és el cas d’un sistema d’avaluació del progrés dels nois i noies que s’entregarà a les famílies.
Per l’altre banda, també es parlarà sobre el rol dels pares d’un jove porter/a, on Juanjo Falcó, director i professor docent, donarà a pares i mares algunes reflexions sobre com podem millorar l’experiència esportiva dels nostres fills i filles porters de futbol.
La reunió serà oberta, i esperem també, a famílies de porters/es externs al club, doncs recordem que la col·laboració de Femporters i la nostra entitat comporta també la creació de la seu a les nostres instalacions de l’Escola FemPorters-Baix Llobregat. 
Finalment, els entrenaments de tecnificació de porters/es s’iniciaran el divendres 15 de setembre tant pels de fútbol 7 (de 18.20 a 19.20 hores) com pels de fútbol 11 (de 19.20 hores a 20.20 hores).
Així, us hi esperem a tots i totes a la reunió, doncs recordeu que les famílies també jugueu!

Los comentarios están cerrados.