Camp de futbol

Nom: Municipal Josep Raich.

Història: El Camp de futbol de Molins de Rei es construeix a finals dels anys 50, just amb el neixement del CE Molins de Rei. La nova instal·lació, formada per un terreny de joc de terra, quatre vestuaris i una graderia petita de formigó, agafa el nom de Josep Raich, el jugador més carismàtic de la vila. Nascut al 1913, Raich va fitxar pel Barcelona la temporada 1933-34, on va jugar set partits i va marcar 13 gols.

La Guerra Civil el va fer exil·liar a França i després va tornar per ser capità del Barça. Amb 32 anys, va penjar les botes i va tornar a Molins de Rei a encarregar-se d’un negoci familiar.

El camp de futbol va patir la seva primera gran reforma l’any 1996, quan es van construir quatre vestuaris nous, una oficina i un bar. Però el salt qualitatiu més gran el va donar al novembre de 2006, quan el terreny de joc es va fer d’herba artificial, respectant la nova mormativa vigent, i es van construir quatre vestuaris més, un bar més gran i una grada per més de 300 persones. L’última remodelació data de l’estiu de 2009, quan l’Ajuntament va col·locar una coberta a la grada.

Dades tècniques: El camp de fútbol fa 102×58 metres.

Serveis:

Vuit vestuaris per a els equips.

Un vestuari per l’árbitre.

Dos lavabos.

Un bar amb servei restaurant.

Dos oficines.

Dos magatzems.

Una grada amb capacitat per més de 300 persones.