Canal Soci

DESCOMPTES PER ELS SOCIS:

-10% al Bar del Camp de Futbol

-10% a l’establiment Rebost d’en Miquel a Molins de Rei.

-10% Campus de Futbol de Nadal i d’Estiu

-10% Sortida a El Collell

-5% Viatge a la Donosti Cup

-Descomptes a la Universitat Formatic Barcelona

-Descomptes al servei de podologia

Benvolgut soci,

El Molins de Rei CF inicia una campanya de socis per tal de guanyar massa social i que aquesta es pugui aprofitar de descomptes i avantatges gràcies a la nostra entitat. En primer lloc, volem agrair la vostra confiança, doncs pertànyer i col•laborar amb un club amateur sempre es una ajuda que nosaltres valorem molt. De la mateixa manera, us animen a que participeu activament al nostre club i ens ajudeu a difondre els nostres missatges.

La quota de 35 euros es passarà al mes de desembre i amb ella podreu gaudir d’una gran oferta de descomptes. Un cop es doni validesa al rebut, podreu anar per la nostra oficina a recollir un obsequi: la bufanda del club, valorada en 10 euros, però que s’entregarà de forma gratuïta als nostres socis. De la mateixa manera, tots aquells socis que tingueu un fill/a que vulgui participar al Campus de Nadal tindreu un 10 per cent de descompte en el preu total. Totes les activitats que organitzi la nostra entitat tindran un descompte similar (viatges, campus…).

Al mateix temps, la Junta Directiva està treballant amb una possible cartera de botigues de Molins que també col•laborin amb la nostra entitat oferint descomptes. Totes aquestes propostes i novetats les podreu trobar properament a la nostra web, a l’apartat Canal del Soci. Amb aquesta carta us donem la benvinguda i us remeten a partir d’ara a visitar la nostra web (cfmolinsderei.worpdress.com) per tal de seguir aquesta nova etapa como soci del Molins. Perquè ser del Molins és ser de la vila.

Junta Directiva de Molins de Rei CF