Presentació

En Pere té quatre anys i comença a jugar a futbol al club Molins de Rei. Un amic l’ha convençut per vindre a aprendre el mateix esport que cada dia practica al pati de l’escola. Passen les temporades i en Pere creix. Comença l’adolescència jugant a l’equip de l’Infantil A. Ho fa amb en Joan, en Marc, l’Álex… els de sempre… Passa el temps entre dissabtes de competició i dimarts i dijous d’entrenament. En Pere ja té clar que vol ser arquitecte quan comença la seva etapa al Juvenil. En Pere creix molt ràpid i inicia els seus estudis universitaris quan ja el pujen a l’Amater B. Déu anys més tard, en Pere es casa i té fills. Quan en Pere es capità dels veterans la seva filla, la Claudia, de quatre anys, comença la seva aventura al futbol i s’apunta a la categoría Escola. La historia d’en Pere i de la Claudia serà la mateixa de molts dels més de 300 jugadors que ara tenim al nostre club i que veurem crèixer no només esportiva, sino personalment.

Molins de Rei C.F.

El Molins de Rei es un club de futbol obert a tothom, amb més de 50 anys d’història on la voluntat es formar jugadors amb els varlos característics de l’esport: solidaritat, companyerisme, esforç, sacrifici, respecte…

Aquesta nova junta va engegar a l’abril de 2008. La nostra embrenzida no es frena, encara que sabem que només som un pas més en el llarg camí que ha de recórrer aquest club, el club de Molins de Rei. Un camí ple de reptes i estem conveçuts que també d’éxits. Hem signat un acord per tres anys amb les empreses Cofidis i Igesport perque patrocinin la nostra entitat. Estem formant el nostres entrenadors perque cada cop tinguin més coneixements. Comptem amb quatre coordinadors, un d’ells amb títol nacional, 52 entrenadors, més de 300 jugadors, tres equips femenins, un amateur. La suma total es de 27 equips. Volem ser importants. Volem seguir el model d’altres escoles del Baix Llobregat, com l’Escola Gavà, el Santboià, el Cornellà… Ens fixem en ells porque volem ser un referent a la comarca.

Volem que el nostre modern i nou camp, el Josep Raich, es converteixi no només en el centre de l’activitat esportiva a Molins de Rei, sino en el centre del fútbol a la zona. Volem que el nostre club sigui un exemple per tots els clubs de les rodalies… Volem que al Molins s’apuntin molts Peres, creixin, aprenguin, s’eduquin amb el nostres valors i, ja de grans, passin a formar part de l’entorn d’aquest club com a pares. Aquest és el desig de la nova junta, perque el fútbol no és només un joc, es un vehicle important d’educació.

A partir d’ara tenim un repte, que la historia d’en Pere es repeteixi quantes més vegades millor a la nostra casa, aquest camp tan maco que forma part de la nostra història. Aquí hem passat de la terra a l’herba, de no tindre escola a gaudir de vint hores de futbol entre dissabte i diumenge. Tots junts, amb la vostra col·laboració, podem fer encara més gran aquest club, sens dubte, el club de Molins de Rei.