QUOTES I PREUS D’ACTIVITATS – Temporada 2017 -2018

La Junta Directiva del Molins de Rei CF porta setmanes planificant la propera temporada tan a nivell esportiu, social com econòmic, per tal de poder encarar el proper curs amb més garanties i poder mantindre i millorar el servei a tots els nostre jugadors/es. Un dels aspectes que volem comunicar amb la major claredat possible és el de les quotes, que com cada any pateixen novetats degut als canvis i les actual·litzacions de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i a la respectiva pujada de les llicències federatives. 

La temporada 17-18, la quota del futbol base serà de 480 euros (repartida en 120 euros al juny, 140 a l’octubre, 120 al desembre i 100 al març) i la quota del juvenil serà de 400 euros (repartida en 100 euros al juny, 100 a l’octubre, 100 al desembre i 100 al març).

A partir del setembre, haurà de ser cada jugador/a qui es pagui la fitxa i la quota del portal del federat, tal i com recomana la FCF, doncs cada jugador/a tindrà el seu usuari i contrasenya amb la que podrà participar en sorteigs o aprofitar-se dels descomptes federatius. El cost de les llicèncias i del portal del federat oscil·la entre els 55 i els 110 euros en funció de les categories: a més edat, més cost, per això el club ha rebaixat més la quota dels juvenils, doncs el cost de la fitxa federativa es més elevat. El club farà un tutorial a finals d’agost perquè tothom pugui entendre un procès de pagament que es força senzill. 

Com fem cada temporada, la propera setmana (segona setmana de juny), el club passarà la primera remesa a tots aquells jugadors/es que ja han confirmat la seva continuitat. El club manté el porcentatge de descomptes especials a totes aquelles famílies amb més d’un jugador. Per veure el quadre de quotes podeu fer click aquí sota:

QUOTES I PREUS D_ACTIVITATS – Temporada 2017-2018

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s